Rez.+381 65 5500050

Studio za dvoje.

Studio 02

Ukoliko tražite savršeno utočište za romantičan odmor ili odmor u dvoje, naš studio apartman je pravi izbor za vas. Elegantno uređen prostor pruža udobnost i intimu, sa fleksibilnom opcijom spavanja koja uključuje bračni krevet i dva odvojena kreveta, prilagođavajući se vašim potrebama. Moderno kupatilo i mogućnost izbora jedinica sa ili bez terase dodatno doprinose uživanju u vašem boravku.

Sadrzaj apartmana

Svi naši apartmani su dizajnirani sa pažnjom na detalje kako bi pružili optimalnu udobnost i zadovoljstvo. Svaki apartman je opremljen televizorom, aparatom za kafu i mini barom, pružajući vam sve potrebno za opuštajući odmor. Moderna kupatila doprinose osećaju komfora i luksuza. Besplatan Wi-Fi je dostupan u svim jedinicama, omogućavajući vam da ostanete povezani tokom vašeg boravka.

Milica A.

Nedavno sam boravila u ovom hotelu i mogu sa sigurnošću reći da je to bio jedan od najboljih odmora koje sam imala. Hrana je bila fantastična, a sobe su bile udobne i čiste, a pogled na planinske vrhove Kopaonika bio je nezaboravan!

Padina sa snegom na kopaoniku

Upit za rezervaciju

Za sve informacije pošaljite nam mejl
ili nas pozovite na +381 65 5500050