Rez.+381 65 5500050
Vila San restoran i bife

Iskusi, zavoli
i vrati se.

Vila san

Restoran

Nakon dvadeset godina putovanja i iskustva po raznim ekskluzivnim restoranima širom sveta, naši kuvari su sada tu za Vas. Osetite spoj srpske, mediteranske, bliskoistočne i francuske kuhinje.

Vila San

Spa & Welness

Pažljivo uređena velnes oaza pruža savršeno mesto za beg od svakodnevnog stresa i opuštanje uma i tela. Umirujući ambijent našeg bazena i saune, i profesionalnost našeg osoblja, pružiće vam trenutke istinske relaksacije i mira.

Sportske aktivnosti

Teretana

Za one koji žele da održe ritam svojih aktivnosti čak i tokom odmora, naš hotel nudi potpuno opremljenu teretanu koja vam stoji na raspolaganju. U našoj teretani možete pronaći širok spektar modernih sprava za vežbanje koje će zadovoljiti sve vaše potrebe. Bilo da želite da započnete dan energično ili da se razmrdate nakon celodnevnog istraživanja, naša teretana je idealno mesto za vas.

Prostor za opuštanje

Kafe Vila San

Verujemo da je druženje uz kamin i piće sa dragim ljudima najlepši način da se planinski dan privede kraju. Zato je nama omiljeni deo Vile San upravo naš kafe, u kojem sve odiše udobnom i prijatnom atmosferom.